ann-charlottes friskvård- frekvensterapi

Hälso- och friskvård som gör skillnad


Jag brinner för att kunna hjälpa dig att må bättre både fysiskt, psykiskt och emotionellt och att få vara en del av mina klienters resa mot sitt sanna jag. 

Jag erbjuder friskvård och hälsotjänster som läker, rehabiliterar ohälsa och förebygger ohälsa. 

Med helhetsperspektiv och flera kompletterande tjänster så gör jag skillnad för din hälsa och energi. Jag heter Ann-Charlotte ”Lotta” Olsson driver Ann-Charlottes friskvård och i april flyttar jag till Salong Lisma i Munksund. 

Jag är en del av din inre resa till ditt sanna välmående jag. Du kan välja mellan tre olika paketupplägg, beroende på vilka problem, behov och önskemål du har för din hälsa.


Just nu 15% rabatt på paketpriserna nedan vid bokning senast sista Maj 2023.


Det går att boka ett 30minuters kostnadsfritt samtal för att få hjälp med vad som passar just för dig och den hjälp som behövs nu.

Paketens innehåll


I paketuppläggen erbjuder jag följande hälsotjänster-för hälsa, energi och fokus!


  • SV klassisk massage. Effektivt vid muskelspänningar, ökar blodcirkulationen mjukar upp vävnaden, spänningshuvudvärk, oro.
  • Biofeedback frekvensterapi effektiv vid stress, sömnproblem, allergier, ångest.
  • Life therapy, energibehandling. Aktiverar din inre läkningsförmåga och livskraft. Den har som mål att skapa ett flöde i kroppen som aktiverar både kroppens livspuls och vår egen självläkning.Under djup avslappning kommer man åt det som är gömt i kroppen, både fysiskt och psykiskt som gör att det kan börja läka.Under sessionen jobbar vi med kroppen, nervsystemet, mentala mönster, energikroppen.


Hälsoboost


Detta paket passar dig som har problem med tex låg energi, trötthet, ont i kroppen, utmattad. Väljer du detta paket så bokar du valfri behandling per månad under ett kvartal och går kontinuerligt för att få ett så bra resultat som möjligt.


Hälsosatsning


Detta paket passar dig som har problem med sömnen, stress eller allergier och du får kontinuerligt behandlingar för att få ett så bra resultat som möjligt, jag råder dig till vilka sessioner och hur lång tid som rekommenderas utifrån ditt nuläge och ditt önskade resultat. I hälsosatsningen ingår telefonsupport för att följa upp vad som händer mellan sessionerna och följer din väg på bästa sätt. Hälsosatsningen pågår 3-6 månader.

Hälsovalet


Detta paket passar dig som är högpresterande i ditt arbete tex chef eller ledare som vill ha en djupgående förändring i din fysiska och psykiska hälsa, så att du har energi att leda och prestera på den nivå du vill så att du kan skapa framgångsrika resultat och samtidigt må bra, istället för att offra din hälsa. I hälsovalet får du kontinuerligt behandlingar för att få ett så bra resultat som möjligt, jag råder dig till vilka sessioner och hur lång tid som rekommenderas utifrån nuläge och ditt önskade resultat. 

 

Hälsovalet pågår minst sex månader och upp till 12 månader beroende på dina problem och vad du är beredd på att satsa och göra själv. Du får session varannan vecka och varvar massage med frekvensterapi och Life therapy under första kvartalet och följer sedan upp med minst en session per månad. Vi har telefonkontakt under hela behandlingstiden så att du känner dig lugn och trygg på din resa tillsammans med mig. 

 

Boka dig

Jag finns på Salong Lisma, boka nedan eller ring

Det går att boka ett 30minuters kostnadsfritt samtal för att få hjälp med vad som passar just för dig och den hjälp som behövs nu.