ann-charlottes friskvård- frekvensterapi

Om mig

Jag gjorde min resa för att hitta tillbaka till min hälsa,
nu vill jag dela vidare


Min bakgrund inom den alternativa världen började för över 20 år sedan då mina fysiska och psykiska utmaningar började sätta stopp för mig på olika sätt i mitt liv bl.a. utmattning/utbrändhet, ont i hela kroppen men då var jag inte speciellt bra på att lyssna på vad min kropp försökte visa mig med alla mina symtom.
Så började jag ta tag i mitt mående och hittade olika terapeuter som gjorde olika behandlingar som hjälpte mig tillbaka till livet igen.
En förändring var absolut nödvändigt för mig så att jag kunde få bli hel och börja leva igen. Efter många års arbete med mig själv så är jag där jag är idag och har flera kurser/utbildningar så att jag idag kan hjälpa mina klienter till att skapa den balans som dom vil ha i sitt liv.

Ann-Charlotte

"Jag vill hjälpa dig hitta tillbaka till dig själv"


 Att få höra klienters berättelser och kunna ge hjälp med mina behandlingar är fantastiskt. Jag vill gärna vara en del av mina klienters resa genom livet.
Jag brinner för alternativa behandlingar som gör att mina klienter kan ta sig vidare.
Jag har själv provat på det mest inom healing, kroppsbehandlingar och homeopati för att komma vidare på min egna personliga resa.
Jag bor på landet med min man och våra djur och har min mottagning här hemma på gården.

Välkommen till vår gård


Jag ger mina behandlingar hemma hos oss på vår gård. Hit kan du komma och slappna av intill knastret och värmen från kakelugnen.

Ladda batterierna


Känner du dig stressad i vardagen som om att stressen har tagit kommandot? Har du låg energi, varit utbränd eller utmattad, känner du dig orkeslös och tappat glädjen eller livslusten? Hit kan du komma för att ladda om, bygga upp och hitta tillbaka till den energi du en gång hade.

Välkommen...

Hitta hit


Vår gård ligger i Fagerheden utmed 373:an ca 30 minuter utanför Piteå. Passar inte mina ordinarie tider, hör av dig så ordnar vi något.

Öppettider

Måndag - Torsdag
10:00 - 19:00
Fredag
10:00 - 15:00
Lördag - Söndag
Stängt